OLIVIA NILSSON

TILL ER SOM SKA TA STUDENTEN - STUDENTKLÄNNINGAR

1. 2. 3. 4.

5. 6. 7. 8. 

När jag tog studenten för snart ett år sedan köpte jag min studentklänning någon månad innan dagen med stort D och kände mig lugn. Den jag bar var i T-shirtmodell och påminner om nummer ett här ovan. Eftersom tiden springer iväg och det närmar sig vår, bal och studenttider tänkte jag att det kan vara lägligt att tipsa er om klänningar redan nu om ni är lika galna som mig och älskar att planera!

Mina bästa tips kan ni ta del av nedan: 

1. Välj en klänning/klädesplagg du är bekväm i, du ska inte behöva gå och exempelvis dra in magen hela studentdagen för att du valt ett för litet eller tight klädesplagg, då finns risken att du inte kan slappna av och njuta av den historiska dagen. 

2. Om du väljer att använda klänning tycker jag det är viktigt att tänka på längden, det är verkligen inte smakfullt att behöva se en massa rumpor/trosor. Varken på flaket eller på bilderna som era mor och farföräldrarna sedan ska rama in och ha i bokhyllan. Satsa istället på ett par små beiga eller vita hotpants under klänningen för att vara säker, eftersom du kommer sträcka upp armarna många gånger den dagen och därmed åker klänningen upp. 

3. Nu för tiden är det inte ovanligt att man hör tjejer som ska ha både två eller tre olika klänningar för att byta om under dagen. Jag klarade mig galant med bara en. Så känn ingen press på att behöva köpa en massa olika klänningar, en räcker gott och väl. Men tänk på att skydda den på flaket isåfall med tex plastförkläde. 

KRAM

 

10 mars 2016 19:31 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas