OLIVIA NILSSON

Kategori: Årsresumé av 2012

SAMMANFATTNING AV 2012 - DECEMBER

Första februari var det julgala på IH som alla andra år, detta var första året jag inte var med som gymnast själv, hade bara mina småtöser. På kvällen åkte vi till Båstad och firade jul med vänner, riktigt mysigt!
Vi gadden julfilms-eftermiddag på campe en fredag, vi såg massa julfilmer och bara väntade in jullovet. Tränade på som vanligt och även innan skolan när jag hade sovmorgon.


Jag fick uppleva 12-12-12-12:12, SÅÅÅ BALLT enligt mig. Jag var lucia med kören och bara levde i juletiden(så mysigt!). Det kom massa snö och vi var på väla och började handla julklappar och var på luciafika med massa vänner.


Jag, mich och eve hade lussevaka hemma hos Michelle men jag åkte hem redan vid elva och dagen efter gick vi luciatåg för tvåorna och treorna haha såå improviserat. Jag var på en fet konsert i nya arenan i Helsingborg med familjen, fan vad jag sjöng den kvällen!

Hade även en hel fredag och lördag med finaste mich, vi överraskade aj som låg hemma och var sjuk med Eva&Adam vilket gjorde honom frisk??

Vi bakade massa skitgott julgodis och bara kollade film.
Hade onödiga lektioner i skolan där vi inget hellre ville än att gå hem och sova. En kväll tog vi tre människorna (ni kan gissa själva)tag i vårat liv och lagade egen skitgod mat och kollade en miljon filmer och bara va, bästa!
Och till sist, julavslutning med Campeon i kyrkan, fint med massa tal och sång.


Det blev jul, jag firade den båset Ronneby och i Dalby(Lund typ) och fick superduperfina paket, verkligen, flög på moln hela julen av lycka!!
Var på emporia med Maja en dag och Molly (E) en dag och köpte inget speciellt märkvärdigt. Fick en massa träningslinnen i julklapp som användes/används flitigt då jag var på gymmet nästan varje dag på jullovet, så härlig känsla att träna.

 

 

Firade in det nya 2013 med mina favoriter i bubbelet och åt riktigt god och välplanerad mat (haha). 

 

 

Detta året har det hänt mycket  på, vänner har kommit och gått, man ser vilka som är de viktigaste i sitt liv. Jag slutade grundskolan och tog steget in på gymnasiet, vilket för min det var en stor förändning, mer eget ansvar och mer festande haha(det är ju så?).

Jag har samtidigt haft mina rikgti fina vänner vid min sida hela tiden, vissa dagar inte lika skark som andra med hela tiden vet jag att dem finns där. Och ni ska veta mina närmaste, ni är bäst, aldrig utan er. Jag har gjort dumma saker, gjort korkade saker, sagt onödiga saker, jag har blivit sviken av riktigt nära vänner, jag har varit kär, jag har slutat vara kär, jag har haft en miljard cruschar och insett att nae... jag har svikit folk, jag har brutit löften men det är löst(oftast), förlåtet och glömt. 

 

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - NOVEMBER

I början av november var Molly iväg i NY om jag har för mig rätt, vi tre mich, jag och Molly hade en slags reunion på mezo med gott käk och ny-presenter, man klagar ju inte!

JAG OCH BÄSTIS FICK BILJETTER TILL ONE DIRECTION, vet inte riktigt när det hände dock men det hände iallafall och har inte haft med det innan så ja vi flög på moln den dagen och en vecka efter också haha!! Lekte med Esther på lekplatsen och hade två temadagar med hela 1an om konsumentkunskap...på en lördag... Jag ringde iallafall två politiker vilket jag var rätt stolt över haha.


Vi, klassen hade vår andra klassfest som spårade rätt rejält...det var utklädningstema fast vi firade halloween? Ja gud vet vad... Dagen efter, ja vad var det då jo då begav vi oss till donken.

Han med att dra i mig en del chailattes även denna månaden, när sen räkningen kom och man såg hur många gånger jag hade betalt dem där 38 kr kom...haha..
Jag fick hem skolfotona och JA JAG SER UT SOM KUASIMODO OCH JAG BRUKAR KNTE VA SÅ KUTRYGGAD ELLER VAD DET HETER, de råkade bara bli så...dålig fotograf nivet.

 

Jag fyllde år, jag blev faktiskt hela 16 år, jag också. Bara lite efter alla andra.. Jag fick en massa fina saker, både från mina vänner och familj.

Jag fick världens gulligaste födelsedagslunch på delich, sötaste cupcaken med ett brinnande ljus i, finare vänner får man leta efter! Hade en födelsedagstjejmiddag här hemma också, riktigt god och uppskattad mat och massa skratt. Var även värd på öppet hus på Campeon, vilket var superskoj.


Krök n' stök med procce stod på schemat en kväll, vi var hemma hos Miranda innan och hade som vanlig bästa bussturen in till stan, själva lokalen var väl sådär, men vi gjorde det kul, jag hade kul iallafall haha som vanlig då eller?

Tränade på som vanligt och numera själv eftersom jag fyllt år, fortsatte fikan efter skolan med mina trogna fikavänner, ibland borde nån säga stopp..får väl lära mig.
Det första snön kom och jag sov den natten hos Molly och vi blev helt lyriska och åkte på det halla trädäcket tills all snö var borta igen...sen kom det nog mer igen dagen efter till första advent om jag har rätt för mig.

 

 

 

 

 

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - OKTOBER

I oktober skaffade jag mig ett gymkort, vilket jag tycker är det bästa beslutet jag gjort detta året typ haha. Vi hade en dans-idrottsdagmed omega på olympiahallen en dag, galet pinsamt..
Drack chailatte i otroliga mängder...
Jag och Molly tog en solig lördag oss gåendes ut till allerum och tillbaka, vi var så stolta + att vi pallade äpplen som var såååå goda, så härlig lördag!


Vi, ett gäng från klassen åkte över till Helsingör i det fina vädret och bra strosade rundor och åt glass, på kvällen var det dags för första egen-gjorda klassfesten för 1Alfa, så så bra!

En dag tog jag och mich oss ut till väla och hälsade på nellan som jobbar på ett fik och vi fikade med alla pensionärer haha. Eftersom jag var "ny på gymmet"(man borde ha sånna skyltar haha) så gymmade jag med mich nån gång, vilket cirka sådär en gång, sen blev hon sjuk as usual...tråkigt...och är tydligen fortfarande det haha?


Jag tränade med mamma och pappa då jag inte hade fyllt 16 ännu, oj liten tjej...

Det började bli kallt och jag började använda uggsen, såå skönt att slippa frysa om fossingarna. En dag åkte jag, Molly och mich tillbak till kära Holsta och bara pratade med några av våra gamla lärare, åh vad vi kände att vi hörde hemma där mer än sjuorna haha. Skolan flöt på och hade ett antal prov och ja...allt det där tråkiga.


Käkade en mysig lunch med mamma och pappa på Olssons Skafferi och kollade ut på stan vad jag önskade mig i födelsedagspresent. Samtidigt var det superhöstigt ute och jag och bästis tog tag i livet typ och tog massa fina höstbilder. Jag passade barn till höger och vänster och gick på spinning med mich en dag på höstlovet vilket var det jobbigaste på länge då, men nu har jag börjat göra det några gånger och börjar få in det.

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - SEPTEMBER

Jag hade en tjejmiddag här hemma med Mich och våra två ''nya'' klasskompisar då från klassen, det sjuka var att vi fattade varandra så bra på så kort tid, avslöjade massa saker för varandra och pratade som om vi hade kännt varandra i åratal. Höll då på med dem där powerwalkingrundorna och kände mig nog rätt fit, jag köpte även ett par asfina skor som jag sen lämnade tillbaka dagen efter(vad tänker jag med!?)

 

Plugget hade nu satt igång på allva, och vi tjejer började komma varnadra närmare och närmare och vi var hemma en kväll hos Evelina och åt massa fettomat och kollade project X istället för en klassfest som en bangade ur på. Var på Väla och fick naglarna målade, riktigt slarvigt och fult blev det hahah sååå fail.. började bli stammis på eh, eller inte riktigt ännu men här började vi hänga där, det var lixom vårt crew. 

Aj började även i vår klass efter ett tag, det gjorde att vi tre, aj jag och mich kom varandra jättenärma och vi hade vår berömda Hustlernight, riktigt bra natt då michelles mamma var i turkiet. Dagen efter åkte vi till lager157 och shoppade, såå bra vi är, vi fattar varandra som inga andra gör, det är lixom inteett skömt vi fattar samtidigt det är när en person går förbi och vi allatr kollar med samma blick på varnadra om ni fattar haha?!

 

Jag och bästis testade även ridning här i september haha såå kul men inte vår grej + det var kallt, därav luvorna knutna så tror jag? 

 

Jag och mamma var på vår grannes dop, så fint och hade på mig en spetsklänning som jag sen kom på var rätt kort...

En lördag åkte hela min familj till götet utan mig så då hade jag en ensam dag, var ute och gick i spöregn och badade och läste och myste. 

 

Och så har vi insparken, bästa!! galet och hade riktigt riktigt kul men sååååå ont i fötterna dagarna efter från klackarna jag hade på mig hela kvällen(varför tog jag inte av dom?) Dagen efter var det skola i två timmar, dat mattelektion...sen var det donken på schemat som nu blivit en dagen-efter-med-alfa-tradition, trevligt! Sen däckade jag hemma hos mich framför twilight med massa godis...

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - AUGUSTI

i början av Augusti kom vi hem från Italien och var riktigt ledsna över att det var slut, hade gjort vad som helst för att komma tillbaka. Åkte till Helsingör en dag med farmor och åt på vårt mysiga favvoställe. Spenderade min sista sommarlovsvecka hos farmor och farfar i husvagnen med både Molly och själv.

 

I augusti var det varmt, jag solade en massa och var iväg i Höganäs med Molly och Agnes en dag och badade och åkte rutschikana ner i havet och fikade hos Mollys mormor, vi bakade även superfina cupcakes och jag hade dolda talanger verkade det som haha.

 

Bjöd in mig själv till michelle en natt där jag åt väldens skaldjursbufé, åh vad gott det var! Jag var på Väla med Majis en dag för att vi saknade varandra så mycket efter Italien, vi hade ju umgåtts så mycket på en vecka och sen helt plötsligt inte alls mera..

 

Så kom dagen, dat dat, dat tysta och snälla lilla Olivia som kom fram, första skoldagen på gymnasiet, hade Michelle vid mina sida vilket var tur. 

 

Dem tre första dagarna på Campe var bara introduktions dagar då vi lärde känna varandra och delades in i alfa och omega, tur jag kom i min fina Alfa, jag var fortfarande niggah och gick rundor i shorts och hade massa tävlingar runt om i HBG. Jag och michelle var glada eller ledsna som på bilden på oss två haha för vi kom i samma klass i tre år till haha.

 

Träffade Molly på EH eeftersom hon inte började med oss på campe utan Johannes Hedberg, käkade även lunch på fuji med henne vilket var uppskattat, eller inte...

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - JULI

I juli han jag med riktigt många saker,var i Båstad och kollade tennis, spenderade även en massa dagar med Molly. Vi två alltså..

 

När vi inte sov i samma säng nån natt kunde jag se ut som på den nedersta högra bilden och när jag var hos Molly såg jag ut som på den vänstra hahaha.

 

En dag tog jag, moll, mich och fredd då vi var rätt tajta alla fyra i slutet av nian båten över till bakken och hade en heldag, bästa! Åkte massa karuseller och åt massa gott!

 

Hade en heldag med Molly där vi gjorde musikvideon-call me mabye haha dat video, så bra! Jag fick bekräftat att jag hade kommit in på bästbästa Campeon, det satte igång tankarna rejält.
Var även i Ronneby en vecka med världens bästa och knappaste Bella, måste ha gått upp nått kilo där alltså, vi bara åt och chillade och mös till tusen!!

 

I slutet av juli satte vi Turnare oss i en buss som efter 32 timmar hade tagit oss till Italien, utan föräldrar och allt, sååå nice!

Hade världens bästa vecka med massa sköna brudar och killar allt från svenskar till finnar och tyskar och till och med gymnastiken blev rolig där och där nere.
Jag kunde en massa som jag sen inte kunde när jag kom hem, fast jag hade redan bestämt innan vi åkte att jag skulle lägga av.

 

 

 

 

 

 

 

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - JUNI

Hade under den sista delen av nian en triathlon och sånna aktiviteter, en dag gick vi en mil på Kullen, såå lönt i regn...vi hade lärarlunch med alla våra lärare tillsamns med larödkidzen. Sedan kom vi till den dagen, dagen då jag slutade grundskolan, vi hadeVÄRLDENS uppträde för alla på laröds skolgård, säkert 1000 pers, riktigt fin dans och sång bjöd vi: Holsta 9 på innan vi skulle kolla på massa filmer i klassrummet från lägrena från sjuan-nian och säga hejdå till alla för en sista gång. 

 

Samma kväll som vi slutade skolan hade vi en fin avslutningsmiddag ute i Domsten, alla var uppklädda och fina och vi åt gott och sen åkte vi in till Elliot senare på kvällen, det blev en bra kväll det där som slutade med värkande fötter av klackar hela dagen...

 

Bara någon dag efter skolavslutnignen åkte jag coh mi familj till Italien. Vi var först i Milano och senare vidare för sol och bad i Caorle, åh vad brun jag var, efter några dagar kom även Gustav och Erik och deras familj dit och vi hade superroligt med dem sen hela vecka, fyr-cykel rally på bilvägar och dans med miniklubben och bus i poolen på tok för sent....

 

En dag åkte jag och Molly och My till Malmö och shoppade lite, alla tre i lockigt hår hahah. 

Denna sommaren var verkligen min och Mollys, vi hittade verkligen varandra vi upptäckte varandras likheter och vi förstod varanda utan en min, helt sjukt så mycket vi umgicks, vi sov över i princip varje dag jag var hemma under denna sommaren, så härligt, molly du är värlldens bästa vän och de tär tack vare denna sommaren. Vi upptäckte även att vi mer och mer tappade intresset frö gymnastiken , våra föräldrar trodde vi teamade rätt många gånger när vi förklarade varnför vi inte vill fortsätta, men vi kände exakt likadant, och vi teamade inte, haha. Jag hade en dubbelmadrass liggandes här i mitt rum nästan hela sommaren där jag och hon sov, tillsist orkade vi inte plocka undan den så hon flYttade in på den typ haha.

Härlig sommarmånad!

 

 

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - MAJ

Maj var en varm månad minns jag, shorts och en blus och converse var det ända som behövdes, härligt! blev mycket glassätande med båda mina fina molly'sar haha. En fet sofiero-glass-spontanare en dag ledde till att Molly (E) och jag satt på stranden hela eftermiddagen och bara pratade och solade, så skönt! Nian drog sig mot sitt slut och det sista skolarbetet gjordes efter skolan då vi höll på med ett projekt om husbygge, rätt kul faktiskt. 

skoltröjorna anlände och gick väl rundor i dom sista perioden med holsta om jag kommer ihåg rätt, vi åkte iväg med klassen till bästabästa Ramsvik och hade det riktigt jäkla gött, solade, åt glass i mängder eller hur michelle? och bara umgicks, dansade på natten och badade och blev iknuffad och fick näsblod i vanlig ordning hahah. Molly och jag tog även tåget hem från en tävling vi tävlade i Kävlinge en helg, dat tågperrong, dat försening av tåg säger jag bara..

Jag och Molly fortsatte våra små måndagar och vi tog spexfotot också här någon gång i maj, jag var brud, en ensam sådan haha forever alone eller vadå? Jag var även och såg The Wow på bio och avslutade vårt husbyggarprojekt med en bo-mässa för föräldrarna och skolans andra elever, och då skulle vi förklara kärnkraftverk och varför vi hat det trägolvet och sånt..

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - APRIL

Började april med att vara på tävling och vi åkte en sväng till Ullared och shoppade loss, bästa tjejerna. På tävlingen var det även en slags "påskfest" som vi turntjejer gjorde helt galen! Det var påsklov och jag umgicks mycket med Molly (R) och vi började göra om på mitt rum och lägga vitt golv istället för brunt fult som jag hade innan.


Fick ett fint påskägg av farmor kommer jag ihåg som jag åt upp på ca 1 minut haha. Vi åkte till Göteborg när Ludde skulle spela Jsm i tennis, tog typ 826281 bilder med Molly när vi var ute och gick, vi var ofta ute och gick där på våren och sommaren. Vi hade lan-nätter och bara nördade.


Den helgen då det var Valborg tror jag det var, var vi "kvartetten" i stan och åkte massa karuseller, såå kul och kan faktisk sakna oss fyra ibland. Jag och Molly (E) gick ju i samma klass där i nian och vi hade vår måndags-thing, när vi hade gjort matteläxan i skolan gick vi alltid hem till henne och åt rostmackor och chillaste innan jag åkte in till stan för kör och hon till stallet, SAKNA ! Jag och några från gympan åkte till Halmstad och tittade på våra kompisar som tävlade JNM. Det blev tågkaos på vägen em haha.

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - MARS

I början av mars åkte vi, mitt lag iväg till lingvallen på träningsläger och det var där alla lärde känna varandra hyffsat bra då vi blev mixade i olika "sovrum". Med det var fortfarande vi "fyra", vi var helt galna, vi fick inte sova tillsammans men låste in oss i ett eget rum ändå och sov där ändå, oj badass haha.

Jag sydde även en väldigt vacker tröja i slöjden, haha shit så ful..ändå rätt bra jag är som gjorde den utan mall, pallade inte följa mallen så hittade på själv allt eftersom...

Värmen kom och jag och Molly R kom varandra mer närmare och vi åt våra första B&J på en gräsplätt i mp haha. Körde även på mittbena denna perioden. Och jag var tillsammans med Simon här med.

 

Men hela mars bestod av riktigt mycket plugg och massa nationella...fast en dag åkte vi(jag,molly och michelle) moppe ut till beredskapsmuseet en dag, Mollys moppe var the shit då jag aldrig hade någon..

Värmen började komma och jag köpte mig en ny skinnjacka och började cykla i bara kofta till skolan,

Jag och mitt gympalag åkte och tävlade, tror det var i Göteborg eller kommer inte ihåg..men vi kom typ näst sist haha det gjord EVI alltid men vi hade så himla roligt!

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - FEBRUARI

Runt april,maj och början av juni var jag tillsammans med simon och vi träffades mest på måndagar har jag nu i efterhand märkt hahaha. Jag gick på kören regelbundet och tyckte om det riktigt mycket och njöt av dom fina disneysångerna vi sjöng.

Var besatt av big brother och nästan bölade men mina bb-buddies i skolan när vi fick reda på att det inte kom en till säsong..vi hade även feta diskussioner i skolan om vad som hände i huset när vi var i skolan, då kom vi på vår hjälplärare som hade 24/7 som fick uppdatera oss hahha sick.


Det enda min blogg handlade om i februari var plugg och nationella inte så värst kul..ännu en mängd egobilder påväg till bussen då jag nu helt hade gett upp att cykla till Laröd för jag verkligen hatade mig cykel, sen gick den ändå sönder mohaha.

Jag, Molly och Michelle var nu en riktigt bra trio och tog en fredag oss till Olympia med Johan(Michelle's johan) och bowlade och hade roligt. Jag tränade gymnastik många gånger i veckan här men myglade mest har jag för mig för redan här började jag tröttna...


Och när jag inte pluggade en lektion så fick vi besök av några afrikaner som lärde oss att sjunga Afrika-musik och dans med Larödbarnen...haha det var rätt svårt kommer jag ihåg att sjunga den låten.

Helt plötsligt fick vi sportlov och min familj och ett gäng andra familjer tog vårt puck och pack och åkte till Trysil i en vecka och bara bjöd av skidåkning, svindyr mat och shopping(handlade typ en nyckelring haha). Enda gången jag inte pluggade den a perioden var nog när jag åkte på gymnasiebesök och bestämde mig för Campeon, men jag ska va ärlig..jag hade faktiskt procce som förstaval..

 

SAMMANFATTNING AV 2012 - JANUARI

Tänkte göra som alla andra bloggare/bloggerskor och sammanfatta mitt 2012, so here we go. (Jag är inte jättebra på sånt här men det löser sig, i'll do my best) 

 

Jag firade nyår med det gamla hederliga nyårsgänget, nån dag på jullovet åkte jag till Malmö med Louise och My (Molly R kunde inte för hon var pank kommer jag ihåg haha men hon var också med oss i vårt "fyragäng på gympan")som jag då var väldigt väldigt bra vänner med. Vi gick runt i Malmö och bad om massa påsar från superfina affärer bara för att. Man bara varför ?? Vi tyckte väl vi var skitcoola när vi gick där med 14 påsar var hahaha!
Började även falla för chailatte här i januari nån gång.

 

Skolan satte igång, nu gällde det att ligga i, sista terminen det var massa nationella som skulle skrivas och vi använde flitigt våra vattenflaskor på holsta. Var på en baskurs för gymnastik i viken och lärde mig massa saker.
Classico toabild på skolan finns fett några stycken av under denna perioden haha. Jag hälsade även på på Campeon och började gilla skolan redan då.

 

Jag umgicks då väldigt väldigt mycket med den omtalade "Zoey" som i själva verket hette(heter) Josefine, vi var riktiga bästa vänner eller både hon och jag trodde nog det iallafall. Idag är vi vänner men pratar inte.

Nån gång i slutet av januari slutförde vi Holsta 9 vårt WagTheCity projekt med tre feta konserter på Stadsteatern och vi var riktigt bra och vi hade fått en mer gemenskap med folk från olika delar av Helsingborg vi inte brukade umgås med vilket var rätt häftigt nu i efterhand. Jag och Molly kom varandra bara närmare och närmare i och med att vi båda var med i kören och stod bredvid varandra alla gånger vi repade. Jag kommer ihåg att vi ville verkligen knte sluta med detta arbetet, varje måndag i kanske 3-4 månader hade vi åkt in till stadsteatern och dunkers och övat. Denna månaden var inte jättehändelserik men ändå.

 

 

 

 

 

 

 

 
Upp