OLIVIA NILSSON

Kategori: Gymnasiet

LAST NIGHT

Igår runt 19.00 samlades alla treor på Jacob Hansens Hus för ett sista evenemang med lärarna och klasskompisarna. Vi bjöds på mousserande, italiensk buffé som var otroligt god, underhållning och mycket dans. Vid tolv-snåret gick vi vidare för att dansa på Harrys, en sväng inom sirocco innan vi turade en sväng, lång men otroligt rolig utgång.

KRAM

PLUGG OCH KAFFE

Jaha då var det måndag igen och dagarna springer förbi, våren är här och plugget är som värst. Allt på en gång, massa nationella, opponeringar, redovisningar, inlämningar & gymnasiearbeten dit och dit. Men jag måste erkänna att jag börjar se ljuset i tunneln som man så fint säger och därför finns det ingen tid att förlora, nu sjunker jag ner i min plugghög. Just det jag var förresten på kaffekurs idag på mitt nya jobb, jag som inte ens dricker kaffe haha, men det kändes bra och jag fick beröm ändå och jag slipper ju dricka upp det, det fixar kunderna! KRAM

 

 

TOP NOTCH

 

Ursäkta för min frånvaro, det är mycket nu. Idag har varit en tipp-topp torsdag, en sådan effektiv dag borde man ha varje dag! Skola, träning, lunch, körlektion och en träff med min fina farmor. Avslutade kvällen med att fira min svärmoder som idag blev hela 50 år som firades med en helt UNDERBAR skladjurs-platå @ Fyrgårds. 

TRÃ…KIGA VARDAG

Då var vi inne i höst perioden #1 då, regn och ruggigt och plugget hänger över en. Jag har fått en hel del gjort redan och ska fortsätta strax, ville bara kika in och påminna er om att det faktiskt snart är höstlov, haha något måste man se fram emot eller hur? 

 

BARBOUR

Klickade precis hem denna klassiska goding, perfekt för höst och vinter som ligger runt hörnet.

COZY NIGHT


 

1. Vi tog inlinsen till Ica för att inhandla kvällens måltid  2. MAAATEN, simpelt och gott = tacos och frukt/chocklad-fondou  3. Mollsan och Johanna

 

SOOOMARLOV


Eftersom jag är en tjej som planerar in saker heeela tiden i min kalender(kaos ibland) får det bli en outfitform i form av sittandes på bussen... Idag var det skolavslutning i kyrkan med skönsång, hejdåkramande av en lärare och nu har vi(jag) 10 veckors lov framför oss vilket sitter så fint! Dock har jag inte den där känslan som man hade när man var liten och gick nöjt hem med sina föräldrar och hade sommarlov, är det något som växer bort med åren kanske? Har precis lämnat Väla iallafall och min älskling och sitter nu på 220 mot Matilda för en mysig kväll med några girls.

 

I D A G


Summering av dagen: match mellan campe-procce, träning, årets första glass med Matilda, lunch på In & Ut, ny klass och fika. Nu är jag hos Fredde och stannar här tills imorgon.

 

1 6 : 5 9

 

Idag visade solen vädret sig från sin bätre sida, redan när jag klev ut från gymmet imorse runt halv åtta efter ett spinningpass var det runt 17/18 grader! Blev en lugn skoldag som inkluderade EU-val, massa matteplugg och en lunch med min pojkvän i solen. HAr precis tagit en powernap och fått bort hududvrärken och ska nu kötta på matten igen!

 

BRÃ…TTOM

Denna dagen har varit väldigt onödig förutom en msyig lunch med Molly och Matilda och en del glädjande betygssamtal. Nu ska jag ha 2h behövlig mattehjälp, tagga torsdagens NP! Ikväll ska jag skriva klart min lilla svenskauppsats och springa en tur i skogen med pappsen, ha det!

 

P U R P U L E

 

Fångade de här härliga blommorna som hänger på ett staket i min gata nu på väg hem från skolan, gick endast till tolv idag och är nu bänkad framför en hel del IR-plugg som jag senare ska varva med matteplugg. KUUUL

 

LUNCH IN THE SUN

lunch på Haket

 

Mycket onödig dag i skolan och har gått runt med en jobbig huvudvärk som jag toppade med 2h extramatte med min Mätz. Har spenderat eftermiddagen och kvällen på ett mycket mysigare sätt än vad som skulle behövts egentligen, men saknar min älskling såå i allt plugg.. NU: en kopp te framför Entourage och laddar upp inför en ledig fredag som kommer inkludera massa plugg, träning och jobb.

 

M O R N I N G

06.10 satt jag på cyklen och såg soen stiga upp på väg till gymmet för ett tabatapass + 10 minuters crosstranier + biceps. Har precis käkat upp en väldigt lyckad omelett( dom brukar gå sönder och bli svarta typ..) och nu är det skola som gäller. 

 

2 2 : 2 4Idag har varit en jobbig och mysig dag, har fått en redovisning och ett prov ur min hjärna och myst med min sjukling(älskling). Har även tränat hårt idag och fortsätter imorognbitti då vi fick sovmorgon, älskar att träna på morgonen det är så härligt resten av dagen att ha börjat dagen bra, nu kallar sängen.

 

R E D

Så var vi tillbaka i höstvädret med blåst och regn... vilket passar väldigt bra i och med att jag spenderar alla fria timmar vid mitt skrivbord och pluggar in fakta om både det ena och det andra. Lumchade med Molly idag för att lyfta upp dagen lite och det var jättemysigt. Stövlarna är räddningen tråkiga dagar som dessa.. back to studymode

 

T O M U C H

 

Idag är det stress dag 1, hinner därför inte med mitt liv och inte bloggen heller. Vi hörs! 

 

2 0 : 2 3

 

Denna torsdagen har gått i ett, massa timmars matteplugg, mängder med regn som bidrar till dåligt humör och huvudvärk. Har hela eftermiddagen pluggat och sitter just nu barnvakt en liten stund. Imorgon är det fredag vilket ska bli så skönt, först ska jag checka av ett sv-prov och plugga rejält på dagen så jag får lite ledighet i helgen!

 

S C H O O L

 

Just nu trillar bara uppgifterna in och jag vet inte hur det är tänkt att vi ska hinna med allt innan betygen ska vara satta, men jag försöker strukturera upp det lite och bocka av allt eftersom, har redan kommit en bit på vägen i vissa ämnen. Det värsta jag vet är att vara ute i sista minuten med tex en uppsats så jag sätter alltid fart med den typ samma dag vi får den vilket gör att jag får en massa tid på mig att fila på den senare. jaja nu blir det ännu mer svenska, msk och samhälleplugg innan jag tar kväll. REMINDER: det är ofta det sista i kurserna som lärarna tittar på och avgör om man steppat upp sig och visat motivation, så visa nu vad ni går för och trilla inte på mållinjen för att vi blivit skoltrött och redan börjat räkna ner dagarna till sommarlovet! 

 

Y E L L O W

 

finast av alla ♥


Kvällen spenderade jag ensam i mitt hus framför TVn med överkokta ravioli med ketchup(jippihurra so fab), tills jag och Mollypolly tog oss ut i rapsfälten och bara larvade oss precis som bara vi kan göra. Vi gick runt och flabbade och snackade i två timmar, hur härligt som helst och väldigt behövligt. Nu blir det film med frukt, guten nacht