OLIVIA NILSSON

Kategori: Inredning

DESENIO ART

Hej på er!

Nu är äntligen mina posters här, jag tycker dom är supersnygga och passar bra in i lägenhetens övriga inredning. Enkla, klassiska och tar inte för mycket uppmärksamhet. De kommer från Desenio.se. Jag köpte ramarna på IKEA, vilket blir billigare än att beställa från deras hemsida. 

KRAM

LÄGENHETEN - HALLEN

Hej! Jag är ju som sagt hemma och kurerar mig och fick därför idéen att jag kunde passa på att måla om min hatthylla i hallen som nu är vit istället för trä. Jag använde mig av hobbyspräyfärg från Biltema. Det gick snabbt, var lite pilligt med fungerade bra, så nu är allt klart i hallen därför ska ni få lite helhetsbilder tänkte jag, here you go! 

KRAM

 

SLOTTSKÄNSLA

Hej! Ser ni vilken fin kristallkrona som i helgen fick ta plats och lyser upp min lilla hall? Det är en av mina föräldrars bröllopspresenter som inte riktigt passar i deras boende nu, så jag har tagit över den och jag är så glad för att jag fick det. Visst ger den en lyxig känsla? Jag älskar den!
KRAM

DET SISTA FIXANDET

Hej på er och hopps allt är bra!
Med mig är det kanon efter en hel dag med familjen på besök. Vi har åkt och shoppat det sista till lägenheten för att göra den mer trevlig om ombonad. Gardiner, växter, tavelramar och sittdynor är några av de saker jag köpt idag. På andra bilden ser ni även det snygga underlägget jag fick av mina svärföräldrar som var på besök igår. Notis: har beställt posters som ska få ta plats i tavlorna, mer bilder på det när de har kommit, det blir nog jättebra och jag är så nöjd med allt!
KRAM

LÄGENHETEN - SOVALKOV & BADRUM

Hej på er, äntligen kan jag sätta mig ner efter en förmiddags slit, nu har jag fixat klart det mesta, det är bara taklampor som saknas och lite hyllor. Här ser ni det första man ser när man kliver in i lägenheten. Du möts av en massa garderobsdörrar där jag kan förvara så mycket, verkligen himla smidigt! Man skymtar även sovalkoven från hallen, där jag nu har en 90 cm säng medan jag väntar på att få en leverans med en 120 cm. Från alkoven till höger ligger mitt lilla badrum med dusch som ni ser. Man får försöka piffa så mycket som det går eftersom allt inte är nyrenoverat, men det är fräscht och jag är så glad att jag trivs så bra efter bara en natt. Mer bilder kommer senare idag!
KRAM

BÄNK-SNACK

Då vart det dax igen, nästa punkt på inredningslistan är tv-bänk/skåp/förvaring. Enligt mig är det typ det tråkigaste att köpa och något som ska hålla länge och passa till allt, så efter lite research har jag bestämt mig för serien BESTÅ från IKEA. Det blir vita dörrar med mycket förvaringsyta eftersom gömd förvaring är väldigt smart och användbart. Här kan ni se pris och fler varianter om ni är i behov av en liknande! 

KRAM

TAVLOR

Hej! Eftersom det närmar sig inflyttning för mig tänkte jag prata lite inredning i kommande inlägg, hoppas ni gillar det lika mycket som jag och får lite inspiration. Jag kommer ha en helt vitmålad lägenhet och då kommer det finnas en specifik stor vägg där jag planerar att ha TV-bänk och TV, därför tänker jag att jag vill pynta med något fint i svart/vit. Då kom jag över dessa snygga tavlorna, det finns hur många varianter som helst, går att välja olika storlekar, former och motiv. Jag älskar dem och tänkte klicka hem två av dem när jag flyttat in för att få en känsla för vad jag vill ha!

KRAM 

 

 

Upp