OLIVIA NILSSON

Kategori: Sommarlov 2013

TUESDAYIdag, day 2, fick vi ett slags uppdrag tillsammans med Omega tills imorgon som då ska redovisas inför treorna och sen dem/den som vinner får göra sin presentation för dem nya ettorna. Fick med mig ett stycke pojkvän hem och har även fått Amanda på besök en liten stund med söta, SÖTA Lasse.

 

IDOL

Hej! Måste erkänna att det roligaste som finns är att se idol i början när alla gör bort sig. De sjunger lika dåligt som jag, fast jag gör det bara i duschen när ingen hör haha. Ikväll har jag, Molly och My varit på möte och fått nya "jobb". Det är ju faktiskt heltidsjobb en gång i veckan fast vi tränar småtjejer. Nu kommer min boyfriend så hejdå!

 

LAST DAY

HELLO, idag är dagen med stort D(förutom imorgon för då börjar ju skolan), min bästa vän börjar gymnasiet och det är min sista dag av sommarlovet, jag startade den på bästa sätt: på gymmet, åh kändes riktigt bra idag! Sitter nu och käkar tikka masala vilket är så enormt gott, senare ska jag bara titta på film, mysa och vila upp mig inför imorgon!

 

SOMETIMES IT FEELS SO RIGHT.

Har ätit en obeskrivligt god carbonara hemma hos min älskling nu på kvällen och sitter nu och kollar på Sune i Grekland medans pappa sover i soffan. Nu ska jag hoppa i säng för att försöka vända tillbaka dygnet, KRAM!

 

MOVIEMAKERSVaknade av ett ryck när mamma ropade att klockan var halv tolv, skulle träffa Molly (eke) och idag gör vi vår årliga musikvideo, så roligt!!

 

BRA KVÄLLHej! Någon gång runt tre trillade Molly in och vi har kollat en disneyfilm, käkat kräftor med min familj(då jag missar "kräftskivan alla ska till" nästa fredag då jag ska upp en sväng till Stockholm), ätit glass med varma hallon(pappa är kind of utbildad kock). Nu ska vi sätta på en till film och sen ska jag stressa min lilla Etta om hur nervöst det är att börja gymnasiet. KRAM!

 

SERIOUSLY I DON'T KNOW WHAT I HAD DONE WITHOUT YOU.

 

 

Sitter nu i min säng brevdid min bästis (som äntligen är hemma igen) och spelar Sims och snackar pengar(??). Ett kärt återkommande och högst viktigt ämne enligt oss att prata om haha. Vi sitter och kollar på Stockholmsbilderna och  har ångest, åh vad bra vi hade det där! 

 

--> GYMMETHär ligger jag inte på latsidan, nu är det lördag och dags för morgonpasset på gymmet, har pussat lite på Fredde och han kommer troligtvis sova när jag är färdigtränad också haha, aja nu "går" bilen(pappas bil).

 

HELLO

 

Har nu tagit en dusch, ätit god lasange och snackat av mig med min ''hippa'' familj, man börjar undra hur gamla ens föräldrar är när dem pratar som tonåringarna gör nu för tiden. Inväntar pojkvännen min för filmtittande, ha en bra fredagskväll !

 

LIKA GLACyklar hem lika glad som jag var när jag cyklade till gymmet, träning gör susen en fredagskväll(visste inte att det var fredag förrän pappa nämnde det) aja, dag som dag. Kram!

 

SUMMERLOVIN

Min kärlek

Fina familjen

 Bästa trion

Min bästis

Fyran ♥

 

Åh denna morgonen var det verkligen en känsla av att: ta vara på de få dagarna som är kvar av sommarlovet, förs alldeles strax sitter vi all där, med huvudet långt nere i skolböckerna, inget lockande om ni frågar mig men det ska bli rätt skönt att gå in i rutinerna igen. Har haft en så himla bra sommar, så mycket kärlek, fina vänner och min fina familj. 

 

FIN KVÄLLHade en väldigt mysig kväll med min fina kille, åt gott på haket och sen traskade vi bort till sf för bio, har aldrig kännt mig så nöjd efter en film som jag gjorde igår. Verkligen värt varenda krona, har ni tvekat på att gå och se Grown Ups 2 så GÅ OCH SE DEN, skrattade mig igenom filmen med varvade pussar, bästa! Nu ska jag sova, godnatt!

 

THURSDAYIdag har jag gjort en sak som jag annars tycker är rätt onödigt att lägga pengar på, men det blir ju såå fint och man känner sig enormt kvinnlig och fin, så idag fixade jag mina naglar. En ljus naturell ton/färg med en sten på varje hand. Har även hämtat ut mitt leg och ska nu hem och svida om för kvällen. KRAM!

 

23:47Godkväll! Just nu ligger jag, My och Louise under täcket hemma hos Louise i Ramlösa. Det gick super att passa barn och vi kollar nu på en väldigt, ultra-läskig film som jag försöker undvika till 100%. Imorgon ska vi på nya äventyr ut till Ekeby och sen på kvällen väntas 4-månaders-mys. KRAM!

 

STARSIdag har jag, Louise och My fixat deras naglar och käkat donken, effektivt. Har kramat ludde en stund då han kom hem från ekenäs. Jag har även fikat med mormor, morfar och mamma för dom kom en sväng hit. Nu ska jag passa barn, ha en fortsatt bra onsdag!!